Ben je op zoek naar wat leuke verrassingsmomenten voor je medewerker(s) of relatie(s)? Wat leuk!

Kijk eens in ons aanbod. Voor diverse gelegenheden hebben wij al geschikte pakketten. Wat denk je bijvoorbeeld van een van onze specials (bijvoorbeeld voor secretaressedag) of pakketje ontspanning om een medewerker in het zonnetje te zetten? Is een medewerker ziek, dan is het pakketje beterschap wellicht geschikt.

Als het juiste pakket er niet tussen zit, of je bent op zoek naar een pakket voor meerdere medewerkers of relaties, dan is het ook mogelijk om in overleg een pakket samen te stellen. Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden en denken we graag mee!

Ook voor kerst- en/of nieuwjaarsgeschenken denken we graag met je mee!


Neem contact met ons op via email of het contactformulier en we gaan samen aan de slag! Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.