Pakketje succes

Een leuk pakket om iemand te motiveren die binnenkort (eind)examen mag doen! Het pakket bestaat uit twee kaarten en een cadeaupakketje.

€ 15,95
Prijs per pakket (incl. verzendkosten)

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Een leuk pakketje om iemand te motiveren en te steunen die binnenkort (eind)examen mag doen! Het pakket bestaat in totaal uit twee kaarten en een cadeaupakketje.

De eerste kaart, voorzien van een positieve quote, versturen wij ongeveer een week voor de examens beginnen. Hierop zetten we jouw persoonlijke boodschap!

Tijdens de examens versturen wij een cadeaupakketje. In het pakketje voor meisjes zit een heerlijke reep van Tony Chocolonely, een notitieboekje en een mooi armbandje met kaartje van Jozemiek. In het pakketje voor jongens hebben we het armbandje vervangen door een extra reep van Tony Chocolonely. Het is mogelijk om een leuke planner toe te voegen aan het pakketje. Een echte oppepper tijdens het studeren!    

De laatste kaart, wederom voorzien van een positieve quote, versturen wij vlak na de laatste examens.

Een positieve motiverende verrassing in deze spannende en drukke periode!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.