Pakketje liefde

Een pakketje liefde om de geliefde waar je enorm veel om geeft wat extra aandacht te geven!

€ 22,50
Prijs per pakket (incl. verzendkosten)

 

Aantal: 
Bestellen

Wil je je geliefde verrassen en wat extra aandacht geven! Dat lukt zeker met dit leuke verwenpakketje liefde. 

Het pakket bestaat in totaal uit twee kaarten en een cadeaubox met liefdevolleproducten. 3 verrasingsmomenten in 1 bestelling!

Wat zit er in het pakket?:
1) Een leuke kaart, voorzien van een positieve quote. De afzender is anoniem. Deze kaart versturen we binnen een week na bestelling.


2) We versturen een week later een pakketje met onder andere: 
- Een heerlijk masker van Dr. van der Hoog. Om even lekker te ontspannen!
- Een mooi armbandje van Jozemiek.


3) Als laatste versturen we een leuke kaart met quote 'Besides chocolate, you're my favorite!' Op deze kaart zetten we jouw persoonlijke boodschap. De kaart kunnen we anoniem houden of voorzien van je naam.


Een heerlijk verwenpakketje voor je geliefde!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.