Kaartje liefde

Liefdevolle kaart met quote 'Besides chocolate, you're my favorite!' en jouw persoonlijke boodschap voor jouw geliefde!

€ 1,95
Prijs per kaart (incl. verzendkosten)

 

Aantal: 
Bestellen

Leuke liefdeskaart met quote 'Besides chocolate, you're my favorite!'. 

Het is mogelijk om dit kaartje te bestellen en bij jezelf thuis te laten bezorgen, zodat je er zelf een mooie tekst op kan schrijven en naar je geliefde kan sturen. Het is ook mogelijk om de kaart te bestellen en direct bij je geliefde te laten bezorgen. Wij schrijven jouw persoonlijke boodschap er dan op. Je mag anoniem blijven, maar we kunnen ook je naam op het kaartje schrijven. Dit kan je in het bestelformulier aangeven.

Een leuke romantische verrassing!


 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in vier maten verkrijgbaar, extra small, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.