Do it yourself

Een pakket om zelf samen te stellen, voor elke gelegenheid.

€ 14,50
Prijs per pakket

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wil je graag een leuk pakket versturen en vind je het leuk om zelf te kiezen wat er in het pakket komt, dan is het Do it yourself pakket ideaal voor jou. Vanuit een basispakket (met thee, chocolade en quotekaartjes) kies je één of meerdere cadeautjes om het pakket aan te vullen. Het pakket bestaat in totaal uit twee kaarten en een cadeaubox met producten.

Wat zit er in het pakket?:
1) Een mooie kaart, voorzien van een positieve quote. Je mag zelf kiezen uit een van onze 6 kaarten. De afzender is anoniem. Deze kaart versturen we binnen een week na bestelling.

2) Een basiscadeaubox met chocolade, thee en quotekaartjes. De exacte inhoud bepaal je zelf door een keuze te maken uit een aantal cadeautjes. De cadeaubox versturen wij ongeveer een week na het versturen van de eerste kaart.

3) Een kaart met de tekst: Your secret friend is ............. Achterop komt je naam en persoonlijke boodschap. Als je het pakket voor jezelf bestelt, zorgen wij voor een leuke motiverende tekst!

Een ideaal pakket als je zelf graag wilt kiezen, geschikt voor elke gelegenheid!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in vier maten verkrijgbaar, extra small, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.