Pakketje bad

Een heerlijk verwenpakket voor in bad

€ 17,50
Prijs per pakketje

 

Aantal: 
Bestellen

Even lekker ontspannen in bad, heerlijk! Vooral met deze producten! Verwen jezelf met dit heerlijke relaxpakket of geef het cadeau aan iemand anders die wel een lekker badmoment kan gebruiken. 

In dit pakketje zit een kaart met de tekst 'Whatever you decide to do, make sure it makes you happy'. Daarnaast zitten er een fles badschuim, een zak badzand en een decoratiehart van steigerhout in.

Het kaartje is zelfontworpen en voorzien van mooie quote op de voorkant. Op de achterkant schrijven wij jouw persoonlijke boodschap of bedenken we zelf een leuke tekst, als het voor jezelf is of je anoniem wilt blijven. Dit kan je allemaal op het bestelformulier aangeven. 

De badspullen zijn van de collectie Urban Nature. Het badschuim heeft de heerlijke geur van kamperfoelie en een inhoud van 500 ml. Het badzand heeft een inhoud van 750 gram. De zeepproducten zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest. 


Een heerlijk verwenpakket voor iedereen die wel een relaxmoment in bad kan gebruiken! 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.