Pakketje armbandje

Superleuk pakketje met kaart met quote en een armbandje van Jozemiek

€ 6,95
Prijs per pakketje

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Op zoek naar een kleine attentie om iemand succes te wensen, te laten weten dat je aan haar denkt, te steunen of te laten weten dat ze heel bijzonder voor je is?! Of wil je jezelf eens belonen met iets leuks?! Dan is dit een leuk pakketje. Je hebt keuze uit meerdere kaarten met quotes en armbandjes. Uiteraard pakken we het feestelijk in. 

Het kaartje is zelfontworpen en voorzien van mooie quote op de voorkant. Op de achterkant schrijven wij jouw persoonlijke boodschap of bedenken we zelf een leuke positieve tekst, als het voor jezelf is of je anoniem wilt blijven. Dit kan je allemaal op het bestelformulier aangeven. Het mooie armbandje is van Jozemiek. 

Een leuk momentje van aandacht voor elke gelegenheid! 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.