Hai! Ik ben Daniëlle, 34 jaar, moeder van Joey (juli 2014), Mike* (februari 2017) en Ravi (maart 2018).
Na mijn opleiding HRM ben ik jaren werkzaam geweest in diverse HR functies. Nu werk ik met veel plezier als accountmanager bij een recruitment bureau. 
Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen in mijn omgeving te verrassen met kaartjes en/of cadeautjes. Zeker op de momenten dat ze het extra nodig hadden.  Ook in mijn werk heb ik gezien hoe waardevol het is als mensen verrast worden en extra aandacht krijgen op de momenten dat ze het even nodig hebben.
In deze tijd wordt er minder echte post verstuurd en hebben mensen een drukbezet leven, waardoor er soms minder aandacht voor een ander is. Dat snap ik heel goed, want je kan niet alles onthouden en hebt wellicht ook niet de tijd om te gaan shoppen voor kaartjes en cadeautjes. Maar het is wel jammer, want een kaartje of cadeautje in de brievenbus, daar wordt toch iedereen blij van?!
Met Your Secret Friend wil ik er voor zorgen dat we elkaar aandacht blijven geven en verwennen met leuke kaartjes, mooie handgeschreven boodschappen en gezellige cadeautjes! Dat doe ik door het samenstellen van cadeaupakketten, waarbij je iemand met slechts 1 bestelling maar liefst 3x verrast! Het enige dat jij hoeft te doen is online een leuk cadeaupakket kiezen en dan zorg ik ervoor dat er op 3 verschillende momenten leuke post wordt verstuurd. Op deze manier kost het je weinig tijd en kan je iemand toch meerdere keren verrassen! 

Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven!
Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.