Setje kaarten en quotekaartjes

Set van 5 kaarten en 5 quotekaartjes met grappige, mooie en inspirerende quotes! Leuk om iemand mee te verrassen, te steunen of jezelf cadeau te doen.

€ 7,50
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

5 mooie kaarten en 5 leuke quotekaartjes met grappige, mooie en inspirerende quotes om iemand te verrassen of te steunen. Of lekker voor jezelf, gewoon, omdat je het verdient!

De kaarten en kaartjes zijn zelfontworpen en voorzien van een grappige, mooie of inspirerende quote. Geschikt voor diverse gelegenheden. Van de quotekaartjes hebben we ook de achterkant voorzien van een prachtige tekst.

In het setje zitten 5 kaarten:

- Besides chocolate, you're my favorite!
- Bewonder hoe bijzonder je bent!
- What ever you decide to do, make sure it makes you happy
- You believed you could, so you did!
- When nothing is sure, everything is possible

En 5 quotekaartjes, waaronder:
- Believe in yourself and you will be unstoppable!
- Wow, die glimlach laat je ogen sprankelen!
- Leef je leven met heel je hart!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.