Bedankt juf/meester

Wil je de juf of meester bedanken en ben je op zoek naar iets anders dan een beker, tas, doos chocolade of fles wijn? Kies dan voor dit leuke en unieke pakket met een kaart en leuke producten!

€ 19,95
Prijs per pakket

 

Aantal: 
Bestellen

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht. Een mooie gelegenheid om de juf of meester van je kind te bedanken voor het schooljaar!

Dit leuke cadeaupakket bestaat uit een kaart met jouw persoonlijke boodschap en fijne producten. De inhoud van het pakket bestaat uit verse 'dank je' thee, een reepje Tony Chocolonely, een houten decoratiehart en een fles badschuim voor de juffen of doucheschuim voor de meesters. Allemaal cadeautjes waar ze heel blij van worden en waarmee ze even kunnen bijkomen van het drukke schooljaar. 

Een bijzondere attentie voor een bijzonder persoon!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.