Privacy beleid Your Secret Friend

Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Your Secret Friend respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zorgen voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo zorgvuldig en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen. Your Secret Friend verkoopt je persoonlijke gegevens niet aan derden.

Your Secret Friend gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, adres, emailadres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Daarnaast hebben we de naam en de adresgegevens van de ontvangende partij nodig, zodat wij onze bestelling juist kunnen versturen. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van CCV Shop.
  • Betaling van je bestelling verloopt via IDeal. Voor betaling via IDeal zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voor- en achternaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 4 keer per jaar de nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten/pakketten. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@yoursecretfriend.nl.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben we voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken we gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Derden
Your Secret Friend werkt samen met de volgende partijen:

  • DHL/PostNL ontvangt de naam en adresgegevens van de ontvanger voor het versturen van je bestelling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van DHL/PostNL voor meer informatie (https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/voettekst/privacyverklaring.html en https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/).
  • ING ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van ING voor meer informatie (https://www.ing.nl/de-ing/privacy-statement/wat-zijn-persoonsgegevens/index.html).
  • CCV Shop is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van CCV Shop. CCV Shop heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Daarnaast gebruikt Your Secret Friend cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.


Your Secret Friend verkoopt je gegevens niet
Your Secret Friend zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 2jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Your Secret Friend opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en /of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@yoursecretfriend.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.


Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Your Secret Friend en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens
Your Secret Friend
Vlaardingen


Indien je nog vragen mocht hebben over het Privacy beleid van Your Secret Friend, dan kan je ons altijd per e-mail of via het contactformulier (https://yoursecretfriend.securearea.eu/Webwinkel-Page-1144719/Contact.html) een bericht sturen. Wij helpen je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.