Klantenservice

Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we het uiteindelijk voor! Heb je vragen over een pakket of je bestelling of heb je een speciaal verzoek, neem dan contact met ons op via email of ons contactformulier. We vinden het fijn van je te horen.

BELANGRIJKE GEGEVENS
Email: info@yoursecretfriend.nl
ING bank: NL60 INGB 0007141826
KVK: 70612838 
Btw: NL146788205B02


BETAALMETHODEN
Je kunt betalen door het bedrag vooraf over te maken naar ons rekeningnummer of via iDeal. Wij streven altijd naar de meest beveiligde servers, gebruiken bekende payment providers en houden alles zo actueel als mogelijk om je gegevens veilig te houden. 

VERZENDING
De verzending binnen Nederland is verrekend in de totaalprijs van de pakketten. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant en heeft geen track & trace nummer.

LEVERTIJD 
Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, versturen wij de twee kaarten en de cadeaubox met tussenperiodes. Het totale pakket wordt binnen een maximale periode van een maand bezorgd bij de ontvanger. Wil je dat een kaart of de cadeaubox echt op een specifieke datum wordt bezorgd (bijvoorbeeld ivm een operatie) laat het ons dan van te voren weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. 

RETOURNEREN 
We vinden het heel jammer als je niet blij bent met je bestelling. Dat is natuulijk niet de bedoeling. Als je wat retour wilt sturen, doe dat dan door middel van het invullen van het herroepingsformulier of stuur ons een email. Zodra wij je email of het herroepingsformulier hebben ontvangen, krijg je van ons verdere instructies per email. Vanaf het moment dat je bij ons hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, heb je 14 dagen om het product terug te sturen. Het product dient in de originele verpakking, ongeopend, verzonden te worden. Kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Wanneer wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen 14 dagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je betaald hebt. Kosten die al gemaakt zijn (bijvoorbeeld voor het versturen van het 1e kaartje), worden uiteraard niet teruggestort. Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie. 

PROBLEMEN EN VRAGEN 
Ondanks dat we ernaar streven de beste kwaliteit te leveren en we alles met grote zorg samenstellen en verpakken, kan er wel eens iets anders gaan dan we van te voren hadden gedacht. Neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via email of via ons contactformulier. We reageren binnen 48 uur. 

 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.