Vind je het leuk om je ervaringen met Your Secret Friend te delen? Laat dan hier een bericht achter! 
Kelly 04-04-2019 om 11:39:59

Super leuk concept. Pakket besteld voor een zwangere vriendin. Heerlijke producten, alles met zorg samengesteld, zowel voor moeder als kind. De zorg en aandacht die aan de pakketjes wordt besteed straalt er vanaf. Absoluut een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Catheleine 28-03-2019 om 09:41:07

Mijn vriendin kon wel wat steun gebruiken, dus ik bestelde een leuk pakketje bij Your Secret Friend. Eerst kreeg ze een kaartje, waar elk woord precies raak was en diepe indruk op haar maakte. Ik vind het heel bijzonder dat dat kan, terwijl je haar niet kent. Ook het pakketje viel goed in de smaak. Leuke producten, leuk verpakt, echt een verrassing. Ik ben echt heel blij met Your Secret Friend en zou het iedereen aanbevelen als je iemand graag wil verrassen of steunen. Bedankt, je bent een toppertje!

Marijke 05-03-2019 om 17:38:35

Zo leuk dit! ' Aandacht is inderdaad het mooiste wat je iemand kan geven'

Eetje 02-05-2018 om 18:28:39

Voor mezelf de quote kaartjes besteld en een ander cadeautje voor mijn secret friend.
En wat kwam het goed uit dat het pakje vandaag in de bus viel met een hele lieve persoonlijke boodschap erbij vermeld, die had ik even nodig.

Verder snelle service en heel netjes en mooi verpakt, echt een cadeautje in de brievenbus

Sanne 02-11-2017 om 20:41:55

Ontzettend bedankt voor jullie hulp! Wat jullie doen is zo persoonlijk en uniek, heel mooi. Ik heb jullie al vele malen aanbevolen en ga in de toekomst nog zeker vaker gebruik van jullie maken!

Marijke 19-01-2017 om 22:34:54

Om een gezin te steunen die onlangs vreselijk nieuws had gekregen, bestelde ik een pakketje beterschap bij Your Secret Friend. In het bestelformulier heb ik bij 'opmerkingen' iets gezet over de situatie en het gezin. Your Secret Friend heeft op basis daarvan een bijzonder lief en mooi pakketje samengesteld. Er zat zowel iets voor de ouders als het kindje in. Er was echt over nagedacht. Een unieke service waar persoonlijke aandacht bovenaan staat! Echt een aanrader!

Patty 24-10-2016 om 21:13:58

Voor een collega die met pensioen ging, bestelde ik op Your Secret Friend een pakketje ontspanning (large). De kaarten en cadeautjes werden na zijn pensioendatum verstuurd, zodat hij na zijn afscheid nog wat verrassingen kreeg om lekker van zijn pensioen te genieten. Pas bij het derde kaartje werd bekend gemaakt dat deze verrassingen van zijn collega's kwamen. Ik kreeg de volgende dag direct een telefoontje dat hij al zo benieuwd was van wie de kaart en het cadeaupakket kwamen en dat hij het zo ontzettend leuk vond! Hij was er echt heel blij mee en daar hebben we het voor gedaan. Bedankt Your Secret Friend voor deze speciale, mooie cadeauservice! We blijven bij jullie bestellen voor onze collega's die met pensioen gaan of wel een pakketje beterschap of aandacht kunnen gebruiken!

Natasja 24-10-2016 om 20:55:24

Ik heb enige tijd geleden een bestelling geplaatst. En ik ben supervriendelijk geholpen. Supersnelle aflevering en super communicatie omtrent mijn bestelling. Dank! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Anne 21-09-2016 om 12:06:09

Ik heb bij Your Secret Friend een pakket besteld voor mijn moeder met moederdag en zelf een pakket mogen ontvangen voor mijn verjaardag van een “Secret Friend”.
De pakketten zijn met zorg samengesteld en per pakket een andere inhoud afhankelijk van welk pakket je besteld. Extra waardevol zijn de handgeschreven kaartjes, heel persoonlijk en maakt de ontvanger nog nieuwsgieriger naar de “Secret Friend”.
Echt een aanrader om iemand te verrassen met een origineel cadeau! De site is heel overzichtelijk en de bestelling plaatsen is erg gemakkelijk.

Michelle 16-08-2016 om 21:45:02

Ik heb Your Secret Friend ingeschakeld om mijn nichtje te verrassen met een examenpakket. Een groot succes: relaxcadeautjes en leuke motiverende kaartjes hebben haar examenperiode opgeleukt! Wat was ze nieuwsgierig naar wie haar die mooi ingepakte pakjes toestuurde....Het geheim bleef tot het eind goed bewaard. Dat maakt Your Secret Friend tot een unieke webshop: in alle bescheidenheid iemand onverwacht de aandacht en liefde kunnen geven die hij of zij verdient. Your Secret Friend zoekt voor elke gelegenheid met zorg een passend cadeau. Een fantastische concept dus waar je ook als gever veel plezier aan beleeft! Zowel aan de blije en ook nieuwsgierige reactie van de ontvanger als de spanning die je zelf ervaart tot aan de ontknoping!
Your Secret Friend is echt een succes! Dank voor de goede zorgen en ik blijf graag op de hoogte van nieuwe pakketten!

Ps. Bestellen ging makkelijk

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.