Tijdens een NLP cursus kwamen we voor het eerst in aanraking met het idee van een ‘secret friend’. Alle namen van de cursisten gingen in een grote pot en daar mocht je een briefje uithalen. Van de naam die op het briefje stond, werd jij de ‘secret friend’. Deze persoon kon je, anoniem, motiveren en inspireren met e-mails, kaartjes en/of cadeautjes. Wat jij wil! Hoe leuk is dat?! En wat spannend en leuk om te raden wie er achter zit! Wij kregen er zoveel plezier in en energie van om mensen te inspireren en te verrassen dat we op het idee van Your Secret Friend kwamen! Iedereen vindt het toch leuk om iemand te verrassen of verrast te worden?!
 
Via Your Secret Friend kan je iemand positieve aandacht geven! Je kan bijvoorbeeld iemand die door een moeilijke tijd gaat een hart onder de riem steken, iemand bedanken dat hij/zij er voor je is of iemand zomaar in het zonnetje zetten! Er is altijd wel een goede reden voor een verrassing! Het idee is om dit in eerste instantie anoniem te doen. Laat de ander maar lekker raden van wie deze aandacht komt! Op het laatste kaartje onthullen we dat jij ‘Your Secret Friend’ bent door jouw naam en persoonlijke boodschap op te schrijven. Als je liever anoniem wilt blijven, dan kan dat natuurlijk ook.
 
Benieuwd hoe het werkt? Daar gaan we!

 Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Hoe werkt het?

Alle pakketten hebben wij met kwaliteit, stijl en aandacht voor je samengesteld. Er zijn pakketten voor diverse gelegenheden en in verschillende maten. De inhoud van de pakketten is een verrassing!
 
Elk pakket is in drie maten verkrijgbaar, small, medium en large. Alle pakketten bestaan uit 1 kaart, 1 box met meerdere cadeautjes en 1 kaart met persoonlijke boodschap. Alles wordt binnen een maand na bestelling verstuurd.

Over ons

Your Secret Friend is een service die ervoor zorgt dat je met één bestelling een ander meerdere keren verrast met een kaartje of cadeautje, waarbij de afzender pas bij het laatste kaartje bekend wordt gemaakt. Your Secret Friend is zich ervan bewust dat het creëren van geluksmomentjes alleen goed overkomt als uiterste zorg is besteed aan de juiste boodschap en goede kwaliteit van de producten. Om die reden staan kwaliteit, stijl en aandacht altijd centraal. 

Contact

Your Secret Friend is gevestigd te Vlaardingen 

KVK nummer: 70612838
BTW nummer: 146788205B02
Email: info@yoursecretfriend.nl

Als je vragen hebt, dan kan je bij voorkeur per email of het contactformulier contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. 

Je gegevens worden niet gebruikt voor spam of commerciële doeleinden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.